PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

Cursos

En cas de malaltia o una altra raó aliena per la qual el professor habitual no pogués fer classe, garantim que segueixi tal com està planificada, amb un professor de l'equip de l'escola.
Sempre que hi hagi disponibilitat en l'horari sol·licitat corresponent al teu nivell, aules i professors disponibles. Pregunta a Secretaria si pots canviar d'horari.
Si, hauràs d'avisar al professor amb suficient antelació en cas de no poder assistir, si no ho fas, et cobrarem una hora del preu estipulat. Pregunta a Secretaria si la pots recuperar.
La Directora i els professors sempre estan disponibles per assessorar-te o ajudar-te en qualsevol assumpte relacionat amb els teus estudis. Només has de dirigir-te a la Secretaria per demanar hora.
Truca a Secretaria i demana els continguts del programa impartit a classe i els deures que el professor ha demanat per a la següent. En el cas que sàpigues amb antelació que faltaràs més d'una classe seguida, per favor avisa a Secretaria de la teva absència.
Si no aproves els exàmens, podràs repetir el mateix curs. També podries realitzar un curs de conversa, per reforçar la part oral o un curs intensiu de tot un nivell o part del nivell, sempre que ho recomani el professor.
El progrés de cada alumne es mesura mitjançant l'avaluació contínua i els tests de progrés. Les proves es desglossen en cinc àrees: expressió oral, expressió escrita, comprensió oral, comprensió escrita, gramàtica i vocabulari.
Sí que podràs aprovar el curs, si la nota mitjana de les quatre àrees restants és major al 60%, el curs es considerarà aprovat, sempre que el professor doni el vistiplau.
Tots els nostres cursos són una preparació ja de per si per als exàmens oficials. Molts dels nostres alumnes matriculats en els diferents nivells d'anglès, es presenten als exàmens de Cambridge, aportem l'experiència, la saviesa i la millor preparació als alumnes per aconseguir els títols oficials.
Sí, els títols de Cambridge tenen un ampli reconeixement internacional en la certificació dels coneixements d'anglès com a llengua estrangera, tant per part d'institucions educatives com a empresarials.
Per oferir-te el millor servei, el primer pas és una prova d'avaluació del teu nivell i una anàlisi de les teves necessitats lingüístiques. El resultat de la prova, ens ajudarà a assessorar-te sobre el punt de partida i els objectius a aconseguir.

Serveis

Tenim un conveni de col·laboració amb empreses especialitzades per aprendre anglès a l’estranger, els alumnes i exalumnes de l’Acadèmia Sarroca poden realitzar un curs escolar sencer o un trimestre, campaments d’estiu, viatges educatius, cursos específics per adults, professionals, col·lectius específics i cursos per tota la família.
L'Acadèmia Sarroca ha dedicat molts de temps, esforços i recursos per poder oferir Experiències Lingüístiques als nostres alumnes i exalumnes a altres països i ciutats, com per exemple: Amsterdam, Berlín, Dublín, Newcastle, Londres, Munic, Frankfurt, Heidelberg, Malta i pròximament Nova York.
Oferim a les empreses, als professionals i a les institucions el servei de traducció, disposem d'un equip amb experiència per traduir els textos corporatius, la web, els anuncis i les presentacions públiques, en angles i altres idiomes. Contacta amb nosaltres i et donarem un pressupost de traducció exacte. El cost de qualsevol traducció es calcula sempre per paraula del text original, per garantir una transparència total.
Som un centre de preparació d’exàmens de la Universitat de Cambridge i realitzem la tramitació dels drets d’examen.
L'Acadèmia Sarroca posa a l'abast dels alumnes un servei de Biblioteca i Videoteca, amb títols de tots els nivells d'anglès, mètodes de gramàtica i models dels exàmens de Cambridge.
Si, sempre que ho recomani el professor i estigui disponible el material pedagògic.
Si, l'equip de professors de l'Acadèmia Sarroca tenen titulació superior, són natius i amb una àmplia experiència professional com a docents, a més d'un títol específic per a l'ensenyament de l'idioma com a llengua estrangera, semblant al CAP (Certificat d'Aptitud Pedagògica).
Si, durant la nostra trajectòria com centre d'estudis hem impartit altres llengües com el Francès i l'Alemany, a més del Català i del Castellà. Si estàs interessat amb un curs amb altres idiomes, pregunta'ns.
Som especialistes en impartició de classes dins de les instal·lacions de les empreses, dels gremis, de les associacions i de l'administració pública. Hem col·laborat amb diverses entitats i empreses de la zona.
Sí, hem impartit cursos específics, d'Angles turístic i comercial, adreçat a informadors turístics, empleats del sector de l'hostaleria i del turisme rural.
Som un equip de sis professionals especialitzats en diferents àmbits de la formació, la comunicació i de les noves tecnologies d'aprenentatge. Si et cal algun servei que no tinguem actualment, pregunta'ns, mirarem d'ajudar-te.

No has trobat la resposta?

Envia'ns la teva pregunta


    Vull subscriu-re'm al butlletí electrònic i rebre comunicacions promocionals de l'Acadèmia Sarroca.