L’Acadèmia Sarroca millora les competències professionals i socials dels seus alumnes

Susanna Pedret

Ambient dinàmic i estimulant, horari flexible, ensenyament personalitzat i aprofitament al màxim el temps de classe.

Marina Borràs

Gràcies a l’Acadèmia Sarroca vaig reforçar i ampliar el temari donat a l’escola i a l’institut, fet que en va ajudar a millorar molt la pronunciació, el vocabulari i la gramàtica. També en va ajudar a preparar els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge i els de l’Escola Oficial d’Idiomes, títols que m’han servit per als estudis cursats posteriorment a la Universitat. A més a més, en van donar l’oportunitat de conèixer gent nova i de viatjar a llocs nous per a poder posar en pràctica el que vàrem anar aprenent.

Joel Crivillé

Tres anys molt agradables que em van ajudar a treure’m dos nivells d’Anglès. Molt bon tracte, molt bona companyia i eficàcia.

Jordi Sole

Una Acadèmia implicada amb els alumnes i amb horaris flexibles pels alumnes, amb professors nadius i un ensenyament molt bo, si vols obtenir algun certificat d’Anglès. Recomano els vostres cursos, ja que són cursos d’alta qualitat i amb professors nadius.

Joan Salvador Ventura

Professionalitat, serietat i contacte continuo amb la família. Tres ingredients bàsics que fan que tinguem plena confiança en vosaltres.

Anna Ardèvol

La meva experiència a l’Acadèmia Sarroca és doble, com alumna i com mare de dos alumnes.

Com alumna n’estic força satisfeta, doncs em van guiar oportunament al meu objectiu, vaig poder comprovar l’experiència i el bon criteri dels professors a l’hora d’assessorar-te envers les capacitats individuals d’assolir el nivell pel qual et prepares.

Un altre aspecte, que per mi és rellevant, és aconseguir donar prou dinamisme a sessions intensives de classe que fàcilment poden resultar molt pesades.

Com a mare trobo que els professors s’impliquen molt, vetllant per la dedicació i resultats de cada estudiant. També trobo que encerta en el tipus de relació que estableix amb els alumnes; ells el senten força proper i, alhora, estricte.

Un aspecte complementari i que considero molt positiu, són les sortides anuals que organitzen a diferents ciutats europees, doncs és un bagatge cultural que de cara al seu futur els hi pot ser força útil.

En general, i assumint que la formació oferida és correcta, i per tant no tinc res a dir, també m’agrada que habitualment estan oberts a donar resposta a totes les diverses necessitats que els planteges.

L’Acadèmia Sarroca de Móra d'Ebre millora les competències professionals i socials dels seus alumnes